Particulier timmerwerk

Aannemersbedrijf Van der Helm

Admiraal Banckertweg 20,
2315 SR Leiden

T: 071-5313623
E: info@aannemersbedrijfvanderhelm.nl

Aannemersbedrijf Van der Helm is VCA gecertificeerd Aannemersbedrijf Van der Helm is een Erkend Leerbedrijf

Is uw woning aan een opknapbeurt toe? Aannemersbedrijf van der Helm verzorgt graag uw kleine of grote verbouwing en het nodige timmerwerk. Denk aan het plaatsen en vervangen van kozijnen, houtrot-sanering, het aanbrengen van Politiekeurmerk “Veilig Wonen” of het verbouwen van uw badkamer of keuken.

Badkamer verbouwen

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? In overleg met u als klant creëren wij een nieuwe, relaxte en sfeervolle ruimte in uw woning. U kunt bij ons kleine werkzaamheden laten uitvoeren, zoals alleen het sanitair of bad, of de complete badkamer laten verbouwen. Voor verschillende klanten is de badkamer van hun dromen gerealiseerd. Met prachtige douchecabines, spotjes, uitstekende ventilatie en extra opbergruimte.

Dakkapellen (en dakramen)

Houten of kunststof dakkapellen nodig? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende maten en soorten, zodat uw woning de perfecte uitstraling behoudt. Dit geldt ook voor de dakramen. Al onze dakkapellen worden gebouwd en voorzien van hoogwaardige materialen, standaard met 10 jaar garantie. U heeft de mogelijkheid om de dakkapel geheel naar wens te laten afwerken. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid de dakkapel casco op te leveren.

Overzicht van de werkzaamheden:

  • Aanbouw en verbouw van particuliere woningen
  • Plaatsen, vervangen en opknappen van dakkapellen en dakramen
  • Plaatsen, vervangen en opknappen van ramen en deuren
  • Werkzaamheden om te voldoen aan Politiekeurmerk “Veilig Wonen”

Nieuwe deuren, kozijnen en houtrot-sanering

Of het nu gaat om een nieuwe deur, nieuwe kozijnen of houtrot-sanering; onze ervaren en gediplomeerde vakmensen gaan graag voor u aan de slag. Voor ieder type woning leveren en installeren wij bijpassende deuren en kozijnen. Verder zijn we bedreven in het repareren van houtrot in kozijnen. Uw kozijnen zien er weer als nieuw uit en zijn klaar voor de toekomst. 

Certificaat PKVW

PKVW staat voor Politiekeurmerk Veilig Wonen. Jaarlijks worden wij op de strenge eisen en regelgeving getoetst om te controleren of we aan de eisen voldoen. Ook dit jaar zijn we weer gekeurd en voldoen we aan de eisen. Zo dragen we bij aan de veiligheid in en rond woningen, wijken en wooncomplexen.

Meer weten? Neem contact met ons op!