Onlangs is er binnen ons bedrijf weer een medewerker geslaagd voor de cursus tot leermeester. Super gedaan! Onze Leermeesters begeleiden de leerling in een belangrijk onderdeel van de opleiding, namelijk het leren in de praktijk. Zo kunnen wij onze stagiaires zo goed mogelijk voorbereiden op het werken in de praktijk.

Vakkennis bijbrengen

Als Leermeester ben je verantwoordelijk voor het overbrengen van je vakkennis en het begeleiden van de leerling in zijn ontwikkeling. Zo worden er ook functioneringsgesprekken gehouden en wordt de leerling door de leermeester beoordeeld.

De nieuwe generatie

Kennis is macht en dat begint bij kennisoverdracht. De passie die wij bij Van der Helm hebben brengen we graag over op de nieuwe generatie. Zo blijven we altijd bezig met het opleiden van nieuwe vakmensen! Op dit moment zijn er twee leerlingen die naar volle tevredenheid bezig zijn met hun stage.

Ben je op zoek naar een stage in de bouwsector? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aannemersbedrijf van der Helm is al ruim 20 jaar een begrip in Leiden en omstreken als het gaat om mutatiewerk, verbouwen of renoveren. Wij hebben een bijzonder hecht team, dat weinig tot geen verloop kent. Zo kunnen we ook de komende 20 jaar weer met passie en vakmanschap voor u aan de slag.