Gevelbekleding vervangen Leiden

In de maand juni zijn we onder andere druk bezig geweest met de werkzaamheden voor een groot seniorencomplex in Leiden. Het project is in mei van start gegaan en vordert gestaag. De bewoners kunnen weer onbezorgd genieten van hun woning.

Nieuwe gevelbekleding

Zoals we in ons voorgaande nieuwsbericht al vermeld hebben, voldeed het grondhout niet meer aan de huidige normen. Zo is de oude bekleding en het regelwerk van het complex verwijderd. Met het aanbrengen van de nieuwe platen is direct een waterkerende en UV stabiele folie gebruikt. Deze folie wordt speciaal voor buitenwanden met een open gevelstructuur gebruikt. De nieuwe gevelbekleding is professioneel gelijmd en geschroefd.

Schitterend eindresultaat

Het is voor ons bedrijf een mooi project geweest met een schitterend eindresultaat. Zeker gezien de duurzame oplossingen waarvoor gekozen is. Zo dragen we direct bij aan een milieuvriendelijke toekomst.

Vragen over het vervangen van gevelbekleding? Neem gerust contact op.

Aannemersbedrijf van der Helm is al ruim 20 jaar een begrip in Leiden en omstreken als het gaat om mutatiewerk, verbouwen of renoveren. Wij hebben een bijzonder hecht team, dat weinig tot geen verloop kent. Zo kunnen we ook de komende 20 jaar weer met passie en vakmanschap voor u aan de slag.