We zijn met ons aannemersbedrijf veelal werkzaam in regio Leiden. Zo ook tijdens een mooi project voor een woningcorporatie. Voor deze organisatie voorzien we de portieken van nieuw tegelwerk. In september, dit jaar, zijn we begonnen met de klus en volgens planning zijn we in week 50 van dit jaar klaar met het eerste blok. In januari 2019 beginnen we weer vol nieuwe energie aan het volgende blok.

Communicatie met bewoners

Dagelijks zijn hier twee van onze vakmannen aan het werk. Al het oude tegelwerk wordt er afgehaald en vervangen door nieuw tegelwerk. Tijdens de klus worden de bewoners netjes op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Zo komen ze niet voor vervelende verrassingen te staan en proberen we de overlast tot een minimum te beperken. Een mooie klus met straks een mooi eindresultaat!  


Ook behoefte aan nieuwe tegels in uw portiek? Bel of mail ons voor meer informatie

Aannemersbedrijf van der Helm is al ruim 20 jaar een begrip in Leiden en omstreken als het gaat om mutatiewerk, verbouwen of renoveren. Wij hebben een bijzonder hecht team, dat weinig tot geen verloop kent. Zo kunnen we ook de komende 20 jaar weer met passie en vakmanschap voor u aan de slag.