Skip to main content

Aannemersbedrijf Van der Helm, VCA gecertificeerd    Aannemersbedrijf Van der Helm, wij leiden vakmensen op.

T: 071-5313623
info@aannemersbedrijfvanderhelm.nl

Renovatie en planmatig onderhoud

In het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden, mutatieonderhoud en planmatig onderhoud hebben wij al ruim 22 jaar ervaring. Dit doen we met name voor woningbouwverenigingen, woningcorporaties, VVE’s, vastgoedbeheer en zorginstellingen.
Aannemersbedrijf Van der Helm: Renovatie en planmatig onderhoud

Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Mutatieonderhoud
  • Grootonderhoud
  • Planmatig onderhoud
  • Service- en onderhoudswerk
  • P.K.V.W politie keurmerk veilig wonen

Renovatie- en onderhoudswerk

Dagelijks voeren wij renovatie- en onderhoudswerk uit voor diverse opdrachtgevers. We streven er dagelijks naar om woningen goed te onderhouden, op te knappen en te verduurzamen. Daarin kunnen we het gehele traject van verzoek tot uitvoering, afhandeling en rapportage verzorgen. 

CO2-uitstoot reduceren

Het is altijd onze ambitie om te werken vanuit een duidelijke planning, in dezelfde teams en volgens het lean and green principe. Het doel hierbij is de CO2-uitstoot flink reduceren. Daarnaast proberen we eventuele overlast voor bewoners tot een minimum te beperken. 

Klantcontactcentrum

Dankzij ons Klantcontactcentrum zijn we 365 dagen per jaar 24/7 uitstekend bereikbaar en kunnen we je snel van dienst zijn. We zijn inmiddels een begrip in Leiden en omstreken als het gaat om mutatiewerk, verbouwen en renoveren. En ook voor jouw uitdaging bieden wij graag de oplossing. 


Mutatieonderhoud nodig?