Wij zijn verhuisd, ons nieuwe adres is Admiraal Banckertweg 20, 2315 SR Leiden

Gevelbekleding vervangen Leiden

In de maand juni zijn we onder andere druk bezig geweest met de werkzaamheden voor een groot seniorencomplex in Leiden. Het project is in mei van start gegaan en vordert gestaag. De bewoners kunnen weer onbezorgd genieten van hun woning.

Ook voor badkamers ben je bij Van der Helm aan het juiste adres. Zo hebben we onlangs weer een prachtige badkamer opgeleverd. Een mooie klus met een mooi eindresultaat. Het vervangen van de badkamer is vaak een klus waar u niet op zit te wachten. Vanzelfsprekend geeft het rommel en kunt u tijdelijk geen gebruikmaken van de badkamer. 

Onlangs hebben we de oude postkasten van een groot complex mogen vervangen. De oude postkasten zijn netjes gedemonteerd en vervolgens zijn de onderdelen bij de metaalhandelaren terechtgekomen. Zij zorgen ervoor dat het ‘afval’ weer hergebruikt kan worden.

Aannemersbedrijf van der Helm is al ruim 20 jaar een begrip in Leiden en omstreken als het gaat om mutatiewerk, verbouwen of renoveren. Wij hebben een bijzonder hecht team, dat weinig tot geen verloop kent. Zo kunnen we ook de komende 20 jaar weer met passie en vakmanschap voor u aan de slag.