Service + onderhoud

Aannemersbedrijf Van der Helm

Admiraal Banckertweg 20,
2315 SR Leiden

T: 071-5313623
E: info@aannemersbedrijfvanderhelm.nl

Aannemersbedrijf Van der Helm is VCA gecertificeerd Aannemersbedrijf Van der Helm is een Erkend Leerbedrijf

Aannemersbedrijf van der Helm voert werkzaamheden uit zoals complete verbouwingen en grootonderhoud voor woningcorporaties. Van dagelijks onderhoud en mutatie-onderhoud tot planmatig onderhoud. Wij streven er dagelijks naar om woningen goed te onderhouden, op te knappen en te verduurzamen.

Planmatig onderhoud

Voor het uitvoeren van planmatig onderhoud in een wijk, complex of gebouw heeft Aannemersbedrijf van der Helm al ruim 20 jaar ervaring. Tijdens het planmatig onderhoud voeren we belangrijke werkzaamheden uit, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ons ervaren team bestaat uit pure vakmensen die garant staan voor kwaliteit. Iets waar wij trots op zijn.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Mutatie-onderhoud
  • Grootonderhoud
  • Planmatig onderhoud
  • Service- en onderhoudswerk
  • Badkamer-, keuken- toiletrenovatie
  • P.K.V.W politie keurmerk veilig wonen

Service- en onderhoudswerk

Dagelijks voeren wij service- en onderhoudswerk uit voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn inmiddels  een begrip in Leiden en omstreken als het gaat om mutatiewerk, verbouwen of renoveren.

Klant Contact Centrum

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen. Dankzij ons Klant Contact Centrum zijn we uitstekend bereikbaar en kunnen we u snel van dienst zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op!