Stucadoor + tegelwerk

Aannemersbedrijf Van der Helm

Admiraal Banckertweg 20,
2315 SR Leiden

T: 071-5313623
E: info@aannemersbedrijfvanderhelm.nl

Aannemersbedrijf Van der Helm is VCA gecertificeerd Aannemersbedrijf Van der Helm is een Erkend Leerbedrijf

Op zoek naar een stukadoorsbedrijf of stukadoors in regio Leiden? Aannemersbedrijf van der Helm beschikt over een ervaren team met gediplomeerde stukadoors en tegelzetters. Onze stukadoors zijn inzetbaar voor woningen, wanden, plafonds en buitengevels. Ook voor het tegelen van badkamers, keukens, toiletten, vloeren, wanden en portieken kunt u bij ons terecht.

Ervaren stukadoorsbedrijf 

Het is moeilijk om stucwerk zelf te doen. Al snel zijn er oneffenheden te zien en het verschil met een ervaren stukadoor is groot. Ons stucwerk gebeurt grotendeels handmatig. Hier gebruiken we speciaal stukadoorsgereedschap voor. Door onze ervaren vakmensen zijn uw muren straks weer perfect glad.

Stucwerk en wandafwerking

Wij leveren onder andere stucwerk en wandafwerking. In de meeste gevallen realiseren we dit met gips of cement. Cement gebruiken we met name in vochtige en natte ruimtes zoals badkamers, sauna’s en zwembaden. Zodra we klaar zijn met stukwerk, kunne we aan de slag met behang- of schilderwerk. Uiteraard is het ook mogelijk om de wand gereed te maken voor sausen of spachtelputz.

Tegelwerk regio Leiden

Tegelwerk is vaak de finishing touch na een verbouwing. Het is belangrijk dat dit nauwkeurig en professioneel gebeurt, zodat u er nog jarenlang plezier van heeft. Onze tegelzetters gaan aan de slag met keramisch, natuursteen, mozaïek, of andere type stenen. Daarnaast kunnen we de stenen in visgraatmotief, wildverband of bijvoorbeeld halfsteensverband voor u plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten? Neem contact met ons op!