Aannemersbedrijf Van der Helm

Admiraal Banckertweg 20,
2315 SR Leiden

T: 071-5313623
E: info@aannemersbedrijfvanderhelm.nl

Aannemersbedrijf Van der Helm is VCA gecertificeerd Aannemersbedrijf Van der Helm is een Erkend Leerbedrijf

Wij voeren voornamelijk werkzaamheden uit zoals complete verbouwingen, dakkapellen, uitbouwen en grootonderhoud voor woningcorporaties en particulieren.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Mutatieonderhoud voor woningcorporaties.
  • Grootonderhoud projecten voor woningcorporaties.
  • Verbouwingen aan particuliere woningen zoals, dakkapellen, uitbouwen e.d.

Nieuwe deuren, kozijnen of houtrot-sanering door vakmannen

Heeft uw huis een kleine opknapbeurt nodig, dan gebruiken wij onze vakmanschap bij de renovatie. Of het nu gaat om een nieuwe deur, nieuwe kozijnen, houtrot-sanering*, het aanbrengen van Politiekeurmerk “Veilig Wonen” of het verbouwen van een badkamer. We voeren het graag voor u uit. Ook voor kleine verbouwingen kunt u bij aannemersbedrijf van der Helm terecht.

(*Indien houtrot in een vroeg stadium wordt ontdekt, kan het plaatselijk weghalen van dit houtrot inclusief een stuk niet aangetast hout, voldoende zijn om deze op te vullen met Kurvast. Waardoor vervangen van het kozijn een paar jaar uitgesteld kan worden.)

Dakkapellen (en dakramen)

Houten of kunststof dakkapellen nodig? Ook dit voeren we voor u uit. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende maten, zodat uw woning altijd zijn eigen uitstraling zal behouden. Dit geldt ook voor de dakramen. Al onze dakkapellen worden gebouwd en voorzien van hoogwaardige materialen, standaard met 10 jaar garantie. U heeft de mogelijkheid om het dakkapel geheel naar wens te laten afwerken. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid de dakkapel casco op te leveren.

Planmatig onderhoud

Voor het uitvoeren van planmatig onderhoud in een wijk, heeft aannemersbedrijf van der Helm al een ruim 20 jaar ervaring. In 1999 zijn wij met dit soort werkzaamheden begonnen en voeren die nog altijd met veel aandacht en vakmanschap uit. Iets waar wij trots op zijn!

Ervaren vakmensen

De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op basis van nacalculatie, of met een van te voren vastgestelde prijs (bijv. voor het vervangen van een deur- of raamkozijn), zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. De bussen zijn voorzien van alle benodigde materialen en gereedschappen om elk werk naar behoren en succesvol te kunnen uitvoeren. Deze worden bemand door ervaren vakmensen die weten waar hun vak voor staat.

Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Aannemersbedrijf van der Helm is al ruim 20 jaar een begrip in Leiden en omstreken als het gaat om mutatiewerk, verbouwen of renoveren. Wij hebben een bijzonder hecht team, dat weinig tot geen verloop kent. Zo kunnen we ook de komende 20 jaar weer met passie en vakmanschap voor u aan de slag.