Certificaat PKVW bedrijf 2019

Ook in 2019 mag ons bedrijf weer het beeldmerk “PKVW erkend bedrijf” gebruiken. PKVW staat voor Politiekeurmerk Veilig Wonen. Jaarlijks worden wij op de strenge eisen en regelgeving getoetst om te controleren of wij hier binnen Aannemersbedrijf van der Helm aan voldoen.

Het Centrum voor Beveiliging en Veiligheid verklaart te hebben vastgesteld dat het rechtvaardige vertrouwen aanwezig is dat blijvend voldaan zal worden aan de eisen. Daar zijn we natuurlijk weer ontzettend trots op!

Politiekeurmerk voor bestaande bouw en nieuwbouw

Het PKVW-handboek Nieuwbouw stelt op verschillende niveaus veiligheidseisen vast. Denk hierbij aan;

  • De openbare ruimte
  • Kavels
  • Het complex
  • De woning zelf

Al bovenstaande aspecten dienen op PKVW-niveau te zijn om het certificaat in ontvangst te mogen nemen.

Wat betekent het voor jou als bewoner?

Een woning met het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet aan de eisen op het gebied van sociale veiligheid en inbraakpreventie. Heel simpel; je maakt het de inbrekers lastig en het kost hen meer tijd om binnen te kunnen komen. Inbrekers slaan huizen, die voldoen aan het certificaat en gecertificeerd hang- en sluitwerk hebben, eerder over. Wel zo prettig!

Aannemersbedrijf van der Helm is al ruim 20 jaar een begrip in Leiden en omstreken als het gaat om mutatiewerk, verbouwen of renoveren. Wij hebben een bijzonder hecht team, dat weinig tot geen verloop kent. Zo kunnen we ook de komende 20 jaar weer met passie en vakmanschap voor u aan de slag.