Met trots kunnen we mededelen dat we afgelopen maand weer zijn gekeurd en aan de strenge eisen van de VCA voldoen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten.

VCA is meer dan een checklist

Binnen aannemersbedrijf van der Helm staat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en opdrachtgevers centraal. Daarom, en als bewijs richting onze opdrachtgevers, vinden wij het belangrijk om aan de VCA te voldoen. Veiligheid boven alles!

Drie jaar geldig

Ons VCA certificaat is drie jaar geldig en ieder jaar worden we gecontroleerd of we nog steeds aan de strenge eisen voldoen. Nadat ook voor 2019 definitief is vastgesteld dat we aan alle eisen voldoen is het VCA certificaat goedgekeurd.

VCA bedrijfscertificering

Opdrachtgevers stellen vaak als voorwaarde dat de onderaannemer VCA gecertificeerd is. Hierdoor weet u als opdrachtgever zeker dat wij werken volgens de algemeen geldende veiligheidsprocedures, en dat onze werknemers over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen. Zo bouwen we ook gelijk aan een schone toekomst.

Wilt u werkzaamheden laten uitvoeren door een VCA gecertificeerd aannemersbedrijf? Bel of mail ons!

Aannemersbedrijf van der Helm is al ruim 20 jaar een begrip in Leiden en omstreken als het gaat om mutatiewerk, verbouwen of renoveren. Wij hebben een bijzonder hecht team, dat weinig tot geen verloop kent. Zo kunnen we ook de komende 20 jaar weer met passie en vakmanschap voor u aan de slag.